Workshop Suzanne Kempeneers – Regisseur of acteur van je eigen leven?

Workshop: Regisseur of acteur in je eigen leven?

Suzanne KempeneersBij de verwerking van seksueel misbruik kunnen ook theaterwerkvormen worden ingezet binnen therapie. Drama kan beweging brengen waar er stilstand was, stilte kan een stem krijgen of een gevoel kan een vorm vinden…

In deze actieve workshop gaan we zelf aan de slag met status, met tableau vivant en beeldhouwen… Een aantal technieken die je zelf kan beleven, zodat je ze met vertrouwen kan integreren in jouw eigen therapeutische praktijk.

Al spelend helen!

Suzanne Kempeneers

Suzanne Kempeneers is docent aan de Academie voor Interactionele Vormgeving en daarnaast heeft zij een praktijk als psychotherapeut, gespecialiseerd in psychotraumatologie en theatertherapie. Ook werkt zij als trainer en acteur bij het improvisatie theatergezelschap ‘Inspinazie’. Voor hulpverleners en therapeuten biedt Suzanne Kempeneers supervisie, coaching en opleiding.

Boek ‘Als woorden spreken’

In haar boek ‘Als woorden spreken’ schrijft Suzanne over wat metaforen en verhalen kunnen toevoegen aan het therapeutisch proces. Manieren om ermee aan de slag te gaan, worden beschreven en methodische handvatten aangereikt. Dit alles wordt doorweven met verhalen uit de praktijk.

Naar het aanmeldformulier >>