Workshop Leonie Linssen, Heling van meergenerationeel seksueel trauma

Emoties en energie

Alles is energie. Energieën zijn emoties in beweging. Een van de supertalenten van mensen die seksueel misbruikt zijn, is dat zij zijn gestopt met het bewust (durven) voelen van diepe emoties. Emoties zijn ver weggestopt om het leven te kunnen dragen en overlevingsstrategieën zijn ontwikkeld. Het zijn talenten die ervoor gezorgd hebben dat zij als kind de pijn niet hoefde te voelen van het fysiek, emotioneel of seksueel trauma dat hen werd aangedaan.

Zielsliefdes en trauma

In liefdesrelaties worden de uitersten van deze talenten vaak zichtbaar in relaties waarbij bindingsangst en verlatingsangst een rol spelen. Talenten die bij overtuigingen horen als: ‘ik kan het allemaal alleen’, ‘ik heb niemand nodig’, ‘ik zal altijd voor je zorgen’, ‘eerst jij, dan ik’, ‘ik moet altijd lief zijn’ of ‘ik moet heel erg mijn best doen’. Het is het talent van mensen die met iedereen kunnen verbinden, of het talent van mensen supersterk zijn die niemand nodig lijken te hebben.

Verlangen naar onvoorwaardelijke liefde

Ieder kind of mens heeft een verlangen naar onvoorwaardelijke liefde. Deze liefde wordt gevoeld en ervaren bij zielsliefdes en is allesomvattend. De liefde kent de dynamieken van aantrekken en afstoten, met als onderliggend de vraag om heling. Wat is deze heling eigenlijk en hoe kunnen we dit bewerkstelligen?

Workshop en demonstratie ‘Heling van meergenerationeel seksueel trauma’

In de workshop ‘Heling van meergenerationeel seksueel trauma’ laat Leonie Linssen haar zelf ontwikkelde aanpak zien, aan de hand van een demonstratie van een Trauma Bevrijding Intensive met een cliënt met seksueel misbruik in haar verleden. Naast het seksueel misbruik in het eigen leven, kampen cliënten ook met de gevolgen van onverwerkt seksueel trauma uit het verleden vanuit de familielijn van vader en/of moeder. Soms ligt de kern van dit trauma zelfs eeuwen terug.

Trauma Bevrijding Intensive

De Trauma Bevrijding Intensive berust op heling van het spirituele, energetische en emotionele niveau. Trauma-energie ligt opgeslagen in ons lichaam. Niet alleen van dit leven, maar ook de energie en emotie die overgedragen is vanuit seksueel trauma van eerdere generaties en/of vorige levens. Leonie kan hier op een snelle manier contact mee maken door het inzetten van de wijsheid van haar eigen lichaam.

Geheimen en trauma’s transformeren

De geheimen en trauma’s uit het verleden vanuit de familiegeschiedenis, worden uitgesproken en in beeld gebracht. Door het zien en het mee doorvoelen van de verborgen emoties, wordt transformatie in gang gezet en heling bereikt. Het bevrijden van deze trauma-energie geeft ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe talenten. Authentieke talenten, die berusten op de verbinding met de kern in zichzelf en de onvoorwaardelijke liefde vanuit de bron. Je bent welkom om aanwezig te zijn.

Leonie Linssen is karmisch en systemisch trauma heler en relatiecoach bij ingewikkelde liefdesrelaties bij Liefdedelen.nl

Tijdens haar helingsproces van borstkanker in 2011, ontdekte zij seksueel trauma in haar eigen familiesysteem. In de jaren die volgden transformeerde zij traumatische energie van vorige levens met seksueel trauma. In de zomer van 2016 bevrijdde zij de energie van seksueel misbruik uit haar kindertijd. Haar ervaringen beschrijft zij in het boek ‘Seksueel misbruik in het licht van de ziel – persoonlijke ervaringen uitvergroot’ dat op 1 juli 2017 gepubliceerd wordt.

Naar het aanmeldformulier