Dagvoorzitter: Lyssa Lietar van Powerwijven

Dagvoorzitter Lyssa Lietar van POWERWIJVEN

Lyssa LietarOp het eerste ‘Wat wél werkt!’ symposium, in 2014, speelde Lyssa, samen met Nienke, de indrukwekkende voorstelling POWERWIJVEN. Sindsdien hebben we Lyssa Lietar steeds teruggevraagd, maar nu in een andere rol, als dagvoorzitter op onze symposia. Ook dat doet zij fantastisch.

Professioneel spreker: Lyssa Lietar

Naast haar werk met POWERWIJVEN is Lyssa een professioneel spreker over het onderwerp seksueel misbruik. Als dagvoorzitter kiezen wij daarmee voor iemand die weet wat er speelt, inhoudelijk, maar ook in staat is om de organisatorische aspecten goed over het voetlicht te brengen.

Over Lyssa Lietar

Actrice, spreekster, schrijfster.
Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak gaat Lyssa alle uitdagingen aan. ‘Angsten zijn er om overwonnen te worden.’ is haar motto.

Meer over Lyssa Lietar

Lyssa gaat journalistiek studeren in Gent. Halverwege dat eerste jaar wordt zij agressief verkracht. Na een emotionele rollercoaster reist naar Argentinië om daar de schoonheid van het leven te herontdekken. Dankzij de levensbedreigende situatie van haar misbruik, staat ze meer stil bij wat ze echt wil met haar leven. Theater is haar passie en ze besluit die passie dan ook ten volle na te streven.

De wereld mede vorm geven

Met Powerwijven zet ze haar slechte ervaring om in iets positiefs waarmee ze mensen kan helpen. Naast haar werk als actrice schrijft Lyssa verhalen om van tijd tot tijd te ontsnappen aan de sleur van de alledaagse werkelijkheid en even te kunnen leven in de positiviteit van haar fantasie.

 

Naar het aanmeldformulier >>