Boeklancering ‘Partners in beeld’ van Ivonne Meeuwsen

Boeklancering

Ivonne Meeuwsen, hulpverlening na seksueel misbruikTijdens het symposium wordt het nieuwe boek van Ivonne Meeuwsen: ‘Partners in beeld. Seksueel misbruik raakt het hart van de relatie’ gelanceerd. Een helder en overzichtelijk boek over de problemen die partners in hun relatie tegenkomen. Een boek dat al enige tijd op haar verlanglijstje stond om te schrijven, omdat vanaf de dag dat zij haar coachingspraktijk begon, partners minstens de helft van haar klanten waren.

Partners in beeld

Partners van mensen die seksueel misbruikt zijn, komen de problematiek vaak heftig tegen. Houden van iemand die last heeft van herbelevingen, stemmingswisselingen, triggers, depressies: Het eist zijn tol. Daarbij is er ook vaak een schrijnend gebrek aan intimiteit en seksualiteit. Al met al een behoorlijke zware taak, waarin de partner maar al te vaak niet of onvoldoende gezien of erkend wordt.

Het boek krijgen jullie kado op het symposium

Het boek ‘Partners in beeld’ krijgen jullie tijdens de lancering kado en in de pauzes zal Ivonne Meeuwsen ook desgewenst het boek signeren. Daarnaast zullen ook haar andere boeken te koop zijn op het symposium (pinnen kan).

Een zaalgesprek aan de hand van het boek

Een aantal stellingen uit het boek zullen de leidraad zijn voor een plenair gesprek dat het midden houdt tussen een lezing en een workshop. Je kunt alle vragen stellen die de teksten uit het boek bij je oproepen.

Voorproefje van het boek ‘Partners in beeld’

Een voorproefje van het boek ‘partners in beeld’ kun je downloaden via de website: ‘Helen van seksueel misbruik’

Daar kun je overigens ook het eerste hoofdstuk van haar eerdere boek ‘Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij’ downloaden.

Dit symposium heb je gemist. Voor meer informatie over het volgende symposium klik op onderstaande link.

Naar het nieuwe symposium