Aanmeldformulier symposium ‘Wat wél werkt’

‘Seksueel misbruik in sociaal perspectief’

Hieronder vind je de gegevens over hoe je je kunt aanmelden, de informatie over onze prijzen en een link naar de betaalfunctie. Kun je niet via iDeal betalen, betaalt je baas of wil je voor meerdere personen tegelijk boeken, dan kun je niet via het aanmeldformulier aanmelden. Neem in dat geval contact op. De contactinformatie staat onderaan deze pagina.

Wat kost deelname aan het symposium?

Het symposium ‘Wat wél werkt!’ kost 197 euro exclusief BTW en is inclusief koffie/thee/lunch en borrel. Je betaalt, inclusief BTW: € 238,37

Ik schrijf me nu in!

De keuzes voor de workshops

Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail met een betaald-factuur toegestuurd van Agnes. Zij zal je ook vragen om een keuze te maken uit de workshops. De beschikbaarheid van de workshops houden we actueel bij op deze pagina. Tot nu toe zijn er nog voldoende plaatsen in alle workshops. Helaas is het voor ons computertechnisch niet mogelijk om de keuze van de workshops in de betaalfunctie te integreren. Je mag er wel 100% van uit gaan dat, tenzij een workshop op deze pagina ‘VOL’ gemeld staat, er plek voor je is.

Accreditatie

Geaccrediteerd door bij de VVH en het SRVB. Voor meer informatie klik hier.

Wat gebeurt er nadat je op de knop drukt?

Je komt in een betaalscherm van iDeal (of als je in Belgie woont van MrCash). Je betaalt veilig vanuit je eigen bankrekening. Daarna kom je in een schermpje waarin je je persoonlijke gegevens kunt invullen. Vergeet dit niet! Je krijgt binnen 2 dagen een betaald-factuur. Krijg je deze niet? Neem dan even contact op zodat we samen kunnen kijken waar in het proces er iets mis is gegaan.

Niet via iDeal betalen? Of ergens anders contact over?

Heb je vragen? Wil je iets overleggen? Bellen, sms-en of mailen kan altijd.
Mocht de prijs een bezwaar voor je zijn, neem contact met ons op.

Ivonne Meeuwsen:
ivonne.windtraveller@gmail.com

Agnes van der Graaf: 06-39013617
agnes.followyourflow@gmail.com